Next Level coaching

 

Nieuwe datums Next Level coaching

03 juni t/m 07 juni 2024  ( volgeboekt )

01 juli t/m 05 juli 2024

09 sep  t/m 13 sep 2024

        

Herken je het gevoel dat alles aan je voorbij raast, dat je geen tijd hebt om te kunnen genieten van het leven en dat er altijd weer iets nieuws klaar staat, dan is het tijd voor verandering.  

 

Bij mij was het niet anders en daarom heb ik stevige maatregelen moeten nemen om weer de controle te krijgen over mijn leven. Met deze ervaringen wil ik anderen ook graag helpen en daarom organiseer ik wederom Next Level Coaching in Noorwegen.  

 

Next Level coaching is een beproefde manier van coaching waarbij we er 5 dagen op uittrekken naar Scandinavië. Dat is inclusief de heen en terugreis.  Door mijn jarenlange ervaring in het aansturen en coachen van mensen in crisis en conflictsituaties weet ik als geen ander hoe je controle krijgt en houdt in tijden dat de druk erop staat en daardoor krijg je van mij écht Next Level Coaching. Voeg daarbij ook mijn kennis en ervaring vanuit NLP toe, dat maakt het Life Changing.  

 

Stel jezelf eens voor, je ziet in de verte de sneeuw op de naderende bergtoppen liggen, je voelt je backpack relaxed op je rug hangen. Je hoort het geraas van een snelstromende gletsjers rivier en je ruikt de frisse schone lucht van Scandinavië terwijl je over een kronkelige weg je route vervolgd naar de volgende tussenstop. Ondertussen merk je aan jezelf dat je steeds meer en meer begint te relaxen door de effectieve technieken die Robin je heeft geleerd. Je merkt aan jezelf dat je alle belast die je, misschien wel, jaren met je hebt mee gedragen nu eindelijk hebt kunnen loslaten. Nadat je eenmaal bij je slaapplek bent aangekomen geniet je van het weids uitzicht over het dal. Terwijl het kampvuur je heerlijk doet opwarmen vertelt Robin ondertussen aan aantal verhalen die je meer en meer doen ontspannen.  

In de ochtend zullen ons opfrissen in de aanwezige beekjes, zodat je figuurlijk de negatieve energie achter je laat.  Het is verbazingwekkend wat de natuur met jou kan doen. Hoe dieper je de natuur in gaat, hoe dichterbij je bij jezelf komt.   Ondertussen zie je dat je mede groepsleden ook steeds meer beginnen te ontspannen, je voelt aan al je spieren in je lijf dat dit een geweldige ervaring  gaat worden.  Genietend van de natuur en weer een stap dichterbij naar jezelf. 

 

Je zal af en toe even diep moeten gaan qua inspanning, maar samen met de natuur en de coaching zal je prachtige nieuwe hoogtepunten beleven. 

Ik neem je graag mee naar buiten, omdat je daar in combinatie met de natuur het best bij jezelf naar binnen kan gaan.   

Aan het eind van de trip heb je met recht een coachings reis gemaakt om nooit meer te vergeten! 

 

Voor wie is deze reis? 

Voor iedereen die de grip op zijn of haar leven wilt terugpakken. De corona maatregelen hebben uitgewezen dat mensen steeds meer op zoek zijn naar rust, maar doordat de maatschappij op 180% draait krijgen we geen rust, met als gevolg op steeds jongere leeftijd raken mensen in een burn-out. Krijgen misschien wel last van faalangst of van een negatief zelfbeeld. Voor wie is deze reis nog meer. voor mensen met hoogtevrees of ander soort angst. Voor mensen met PTSS gerelateerde klachten is de reis naar Noorwegen aan te bevelen.  Ga met ons mee en samen zorgen we voor rust in je hoofd en dat deze reis life changing zal zijn.   

   

Wat ga je leren tijdens deze training: 

  • Grip krijgen op je eigen gedachte patronen 
  • Grip krijgen op je emotie 
  • Jezelf minder serieus nemen 
  • Je gaat minder piekeren.
  • Je gaat meer zelfvertrouwen krijgen 
  • Je krijgt meer energie.
  • Je mentale kracht gaat omhoog.

 

 Wat zijn de kosten van deze reis:

5 daagse NLP coaching reis gericht op persoonlijke groei, het achterlaten van je belemmeringen / overtuigingen om het leven voluit te gaan leven kost 3000,-  all inclusive. 

 

Wanneer gaan we: 

Ik organiseer in 2024 wederom een Next Level training.  Komend jaar zullen we 3 keer , zie bovenstaande datums, vertrekken naar Noorwegen voor een onvergetelijke reis.  Als je deze reis niet wil missen schrijf je dan snel in via het contactformulier en geef dan gelijk aan wanneer je mee wilt. 

De groep zal bestaan uit maximaal 5 personen zodat de coaching veel impact zal hebben en er genoeg tijd is om een ieder bij te staan. 

 

 

Nadat je je hebt aangemeld via het contactformulier, link , neem ik zsm contact met je op zodat ik alle details met je kan doornemen.  

 

Groetjes Robin

 

 

  

 

 

 

 

Next Level Word
Word – 4,2 MB 105 downloads