Wie is Robin

 

Heb je dat ook wel eens dat je op het werk of in privé situaties tegen deuren aanloopt, waarvan je later dacht..pffff waarom moest het nou zo moeilijk en waarom wordt er niet gewoon naar mij geluisterd?   

Ik kan je vertellen dat ik dat ook had, vooral bij mijn vorige baan. Het was mijn ultieme droom. Ik had er een hoop voor gedaan zowel fysiek als mentaal en uiteindelijk was het me gelukt! Ik had er letterlijk bijna alles voor over.. dit was "HET".   Ik had het helemaal gemaakt, vond ik zelf! ;-) Langzamerhand begon ik steeds meer te verharden op mentaal gebied zowel op het werk als in privé situaties. Ik had dat in eerste instantie zelf niet door, totdat ik merkte dat ik in mijn relatie steeds verder uit elkaar begon te  groeien, terwijl ze ook nog eens een chronische ziekte had.  

Ik moest het roer omgooien en ontdekte dat "het" werk niet meer het werk was waar ik gelukkig van werd. Ik ontdekte, dat ik steeds tegen dezelfde deuren aanliep, dat mijn waarden niet meer strookte met het werk wat ik deed. Ik wilde het beste uit mijn collega's halen, maar dat lukte niet meer op de manier hoe ik het deed het stopte mijn persoonlijke ontwikkeling en daar werd ik niet gelukkig van!  

Dus ik besloot een andere baan te zoeken en te kiezen voor mezelf, iets te gaan doen waar mijn energie sneller van gaat stromen.  Ik ben nu naast mijn baan als coach ook docent waarbij ik mensen coach in het leidinggeven in crisis en conflictbeheersing.  

Best een aardige klus kan ik je vertellen, maar mijn coaching staat in het teken van mijn coachee, hij/zij moet er beter van worden. 

Ga er maar aanstaan leidinggeven aan een grote mensen waar het hele land over kan vallen. 

 

Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling stuitte ik op NLP dat was voor mij echt life changing!  

Mijn relatie werd beter, mijn communicatieve vaardigheden werden beter.  Ik doe nu dingen waar ik gelukkig van word, waar ik energie van krijg en voel me ontspannen.  Deze energie wil ik met jou delen!  Ik gun jou namelijk ook echt de life changing experience die ikzelf heb ondergaan. Als je voor mij als coach kiest, kies je voor iemand die jou voorop zet in jou persoonlijke ontwikkeling, die waarschijnlijk tegen dezelfde deuren is aangelopen, die tijdens zijn carrière voor hele hete vuren heeft gestaan waarbij ik in een split second een cruciale beslissing moest nemen.

 

Hieronder een aantal reacties van mensen die ik gecoacht heb.

 

 ( Peter )

Wat een goede NLP-coach is Robin. Hij neemt de tijd voor je en legt de vinger op de zere plek. De tocht naar de Trolltunga in Noorwegen is echt een waanzinnige beleving. Hiken door de sneeuw en slapen in een tentje op de berg. En alles komt bij elkaar als Robin de coaching toepast. En wat een beloning is het als je boven aankomt. Alles was top, ook al heb je het af en toe lichamelijk en mentaal zwaar. Een echte aanrader!!!

 

( Petra, 48 jaar )

"Paar weken geleden overkwam mij een traumatisch incident, ineens zag mijn wereld er heel anders uit, wilde niets meer en mijn lichaam was 1 stressknop. Gelukkig adviseerde een collega om contact te zoeken met Robin. Ik was totaal onbekend met NLP en besloot er blanco in te stappen. Maar wat heeft het me goed en snel geholpen. Na een paar sessies durf ik wel te zeggen dat ik er weer ben, en misschien nog niet helemaal (only time can tell..) maar ik heb er weer alle vertrouwen in met alle steun en tools die ik heb meegekregen van Robin."

 

(Jan, 50 jaar )

" Nu een paar keer bij Robin geweest en het mooie is dat het het zo bijzonder en toegankelijk is. De technieken worden goed en begrijpelijk uitgelegd. Je kunt er direct mee aan de slag en het werkt meteen. Op werk en privé. Echt een aanrader."

 

Omdat NLP voor mij echt life changing is geweest ben ik er in zo ver in getraind dat ik vanuit The Society of Neuro-linguistic  programming the licensed Master Practitioner of Neuro-linguistic Programming heb mogen ontvangen.  Hierdoor ben je verzekerd dat de technieken die je aangeleerd krijgt ook volgens de norm van The Society of Neuro-Linguistic Programming worden gegeven. 

 

Ieder mens heeft het recht op een gelukkig leven en dat gun ik jou ook. Dus heb je het idee dat je nu ergens vastloopt, dat je communicatie niet helemaal loopt zoals je wil of heb je last van faalangst of andere vorm van angst of loop je volgens jou telkens tegen dezelfde deuren aan. Geloof me als ik tegen je zeg "Er is niks met je aan de hand", je weet alleen even niet zo goed hoe je hieruit moet komen en heb je net dat zetje in je rug nodig om weer je leven op te pakken waar jij van droomt, wat jou leven ZINVOL maakt.  

 

 

Groetjes Robin