NLP A way of life training

 

 

De NLP A way of life training is een 2 daagse training waarin we een aantal simpele maar uiterst effectieve technieken van NLP gaan behandelen.

Is deze training iets voor mij?

  • Ja, als je wilt ontdekken hoe je meer grip op je gedachten en gevoel kunt krijgen
  • Ja, als je last hebt van een vermindert zelfvertrouwen 
  • Ja, als je meer energie wil
  • Ja, als je relaxer door je dag heen wil
  • Ja, als meer ontspanning wil
  • Ja, als je kennis wilt maken met NLP
  • Ja, als je opzoek bent naar een opfrisser van NLP
  • Ja, als je binnenkort een spannend sollicitatiegesprek moet voeren en je er nu al zenuwachtig over maakt. 

 

NLP A way of life training is een inspirerende training waarbij  je gaat ontdekken wat NLP voor jou zou kunnen doen. 

Blijf jij vaak in negatieve emoties hangen zoals onzekerheid of faalangst? Of wordt je soms ineens overvallen door een negatief gevoel?

Deze emoties kunnen je hele dag verpesten, waardoor je je anders gaat gedragen en misschien wel minder zelfvertrouwen krijgt.  Als gevolg  hiervan is, dat je bepaalde situaties uit de weg gaat en je nog meer angst voor de emotie gaat creëren. 

Je gaat je steeds verder en verder afzonderen en zonder dat je het bewust merkt, zit je in een vicieuze cirkel waar je zelf niet meer uitkomt en je rot voelt en ellendig en schik je je in je lot...Negatieve emoties beïnvloeden jou om helemaal jezelf te zijn. 

Misschien ben je wel helemaal klaar met dat gevoel en ben je toe aan verandering. Je wilt niet meer het bange vogeltje zijn, maar je wilt zelf verantwoordelijk zijn voor jouw eigen gedachten en gevoel.

 

Stel je eens voor dat je het allemaal kan omdraaien en je vol zelfvertrouwen of zonder faalangst bepaalde situaties aan kan, wat zal dat voor jouw leven betekenen. Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Met NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, kunnen je leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten en gevoel.

 

Je gaat simpele maar uiterst effectieve technieken leren, die grip gaan geven op je emoties.  Je gaat leren je gevoel om te draaien, je gaat leren de baas te blijven over jouw piekergedachten waardoor je voorkomt dat je in negatieve gevoelens blijft hangen. Je gaat leren beter te communiceren, sneller contact maakt met je gesprekspartner. En nog veel meer...

 

NLP is geen therapie, maar meer een tool, die jouw helpt! NLP is een werkwoord waardoor je het zal moeten blijven oefenen, zodat je jezelf gaat Programmeren. 

NLP gaat er vanuit dat ook jij gelukkig bent en kunt genieten van jouw leven.

 

Kosten voor een NLP A way of life training:

Deze 2 daagse training is verkrijgbaar voor 295euro. Voor dit bedrag neem ik je mee in de simpele maar uiterste effectieve technieken van NLP.  Doordat ik minder van de theorie ben gaan we veel praktisch aan de slag, waardoor jij deze eenvoudige technieken zelf ook kan toepassen en ze in je onderbewuste brein kan programmeren. Je krijg naast de vele technieken ook een heerlijke lunch en is de koffie en thee inbegrepen.  

 

Wil je je aanmelden voor de training vul dan onderstaande contactformulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Groetjes Robin