Verhuizen

Gepubliceerd op 29 januari 2023 om 12:16

Nu de kogel door de spreekwoordelijke kerk heen is mbt onze verhuizing gaat ook de grote schoonmaak plaatsvinden.

Onze zolder ligt vol met materiële zaken uit ons verleden. Sommige zijn zelfs zo ver met ons mee verhuist dat ze uit ons ouderlijk huis kwamen, ze liggen er dus al jaren.

Maar waarom doen we er niks mee? Bang om te zeggen dat je het niet meer wilt? Dat je er afscheid van moet nemen?
Nou misschien wel, want het is toch iets uit ons verleden. Iets wat ons dierbaar was. We hadden er hele fijne herinnering aan.

Het mooie aan herinneringen is dat ze zijn opgeslagen in ons brein. Los van het materialisme wat boven op zolder ligt. Als ik wil kan ik dus in mijn herinneringen graven naar die speciale momenten, vervolgens kan ik me dan weer voelen zoals toen. Zo heb ik best wel wat bekers vanuit mijn BMX tijd , ik was rond de 10 jaar, in een doos staan. Als ik nu terug denk aan die tijd zie ik mezelf weer die wedstrijden winnen. Direct krijg ik een goed gevoel. Het mooie is dat het 35 jaar geleden is en ik voel me weer even een klein jongetje die een wedstrijd wint.

Dus met de verhuizing in het vooruitzicht is het een mooie moment om afscheid te nemen van een groot aantal materialistische zaken op zolder. We gaan er even bij stil staan, halen de fijne herinnering op en gooien het weg.

Wat me vaak op valt is dat mensen graag hun nare herinneringen willen vast houden, met als gevolg dat men zich depresief en angstig gaat gedragen.
Hun persoonlijke wereld wordt steeds kleiner en leven een iet wat terug getrokken leven.

Het mooie van minder fijne herinneringen is dat je ook die weg kunt gooien, waardoor jij je dus beter gaat voelen. NLP is de manier om je goed te gaan voelen zonder dat je daar maar iets voor hoeft te doen. Het heeft uiterst simpele maar doeltreffende technieken die jouw leven meer vrijheid, plezier, ontspanning, zelfvertrouwen, enz kunnen geven.
Is het voor jou ook tijd om verleden los laten? Ga met mij mee naar Noorwegen voor de NEXT LEVEL coaching en laat daar je belemmeringen en overtuigingen achter! Kijk snel voor meer informatie op de pagina van NEXT LEVEL en schrijf je snel in, er zijn nog maar 2 plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.